bulrika

Åker

Kategori: Allmänt

Idag åker jag hem igen, och sen åker jag till Ludvika iaf till nästa helg det kan bli längre för jag ska plugga. Så jag kommer inte hinna skriva så mycket mer här :( tyvärr, men jag ska försöka göra nått inlägg varje vecka :D Ha det så bra Puss :*

Öppen dagbok

Kategori:

9 juli 2012 måndag – Har jobbat hela dagen, sen på kvällen tackade mina arbetskamrater av mig, och fick en jätte fin tavla med alla barn på min avdelning, och fröknar + en bild på mig, och ett bedömningspapper. Det va en lyckad kväll.

 10 juli 2012 tisdag – Jobbat som vanligt, Jag och mamma åkte till uddevalla, och träffade en kompis, och morsan till henne. Idag åker Andreas till Wales, jätte tråkigt.

 11 juli 2012 onsdag – Idag har det vart som vanligt, jobbat och pratat med Älsklingen <3

 12 juli 2012 torsdag – Idag har jag inte mått så jätte bra, jag fick mitt mens på förmiddagen. Sen när vi skulle äta va jag tvungen att gå hem bara för att ta tabletterna och sen tänkte jag faktiskt åka tillbaka, men jag höll nästan på att spy så jag stannade hemma ist, då ringde jag till förskolan. Sen hade jag en tid på vårdcentralen, jag fick en remiss till näl för min rygg, och jag har en infektion i underlivet, så fick jag tabletter för det också. Haft lite ont, och vart lite trött. Men imorn ska jag gå till jobbet igen.

 13 juli 2012 fredag – Jobbade hela dagen, hade fortfarande ont, men det funkade, det va svårt att ha ungarna i knät, för att det va så ömt. Så det blev en lugn kväll.

 14 juli 2012 lördag – Idag känner jag att jag e på dåligt humör. Andreas kom till sverige, jag fick höra hans röst, det va underbart. Sen pratade vi på kvällen på fb. Han har förändrats lite.

 15 juli 2012 söndag – Tjafsade lite från igår senare på kvällen och idag på dagen, men nu på kvällen känns det bra, har pratat i telefon massa gånger och nu känns det verkligen att den riktiga Andreas jag pratar med, jag älskar dig Andreas <3

 16 juli 2012 måndag – Första dagen på Källstorpsbacken. Kände igen två personer, en personal ifrån toppluvan och en unge från källstorpsbacken. Inga barn ifrån toppluvan. Tråkigt! På fredag kommer älsklingen hem, jag får börja räkna ner så kanske det går fortare.

17 juli 2012 tisdag – Andra dagen på källstorpsbacken, det går lite segt, finns inte så mycket man kan göra. Har inte pratat så mycket med Andreas, e med sofia som vanligt, då kan han inte prata med mig. Men jag älskar Andreas. Imorn börjar jag kl 6, ska ställa klockan på 4. Härligt.

 18 juli 2012 onsdag – Jobbat, fick sluta typ en timma tidigare idag. Åkte till banken, sen har jag pratat med Andreas. Pratat lite om, om jag ska hänga med upp till Ludvika eller inte, han kommer jobba och träna och träffa sina kompisar och jag får sitta själv i en lägenhet, och kommer nästan bara se han på helgerna. Så jag får tänka lite på det.

Öppen dagbok!

Kategori:

27 juni 2012 onsdag – Fick sluta 45 minuter tidigare idag, e lite förkyld så de tyckte att jag skulle gå hem och vila. Somnade efter en stund när jag kom hem, sen blev jag väckt utav mamma för vi skulle åka till överby för jag skulle köpa lite grejer till Andreas.

 28 juni 2012 torsdag – Är fortfarande lite förkyld, fick veta att Andreas åker till Irland på söndag, sent som tur. Har det bara tatt lugnt efter jobbet idag, och pratat med älskling, och ikväll ska jag packa.

 29 juni 2012 fredag – Efter jobbet åkte jag direkt upp till ludvika, en jätte härlig känsla. När jag kom fram så grillade vi, Andreas hade köpt hem massa gott, så det blev verkligen en lyckad kväll.

 30 juni 2012 lördag – Idag så åkte jag och Andreas runt och handlade och kollade lite. Är fortfarande lite förkyld. På morgonen så grillade vi och på kvällen, och massa mys.

 1 juli 2012 söndag – Nu har han varit borta i en hel månad, känns som om det har gått mycket längre när jag tänker efter. Idag åker han till Irland, med jobbet. Då blir det nästan inga sms, tråkigt, kan mest bara prata på fb på kvällarna. Men helst så skulle jag vilja höra hans röst och se hur han ha det och inte bara skriva, men jag får stå ut med det i en vecka nästa, han kommer till ludvika på fredag, men han kommer inte hem.

 2 juli 2012 måndag – Idag har jag nästan inte pratat med Andreas alls, en gång bara där det stod ”Ja saknar verkligen dig med gullet. Ja hade så gärna haft dig här. Ja älskar verkligen dig oerhört mycket älskling <3<3<3” Jag tänker på han hela tiden, en sån underbar pojkvän jag har fått, jag är verkligen jätte kär i honom, det är bara han som finns i mitt liv. Jag älskar Andreas Hermansson så otroligt mycket <3.

 3 juli 2012 tisdag – Ganska seg dag idag. Jag tänker för mycket på andreas. Idag har vi faktiskt hunnit och prata på fb. Just nu ligger han en h efter här.

 4 juli 2012 onsdag – Den här dagen har gått ganska fort. När jag kom hem pratade jag lite med älsklingen på fb. Jag kollade även på ”la ink” jätte roligt, va längesen jag gjorde det. Hoppas att morgondagen går lika fort.

 5 juli 2012 torsdag – Direkt efter jobbet så gick jag ner till stan för att träffa Erica och sen gick vi hem till Ericas pappa, en underbar pappa. Vi grillade käkade melon, jätte mysigt. Från 17.30 och jag kom hem 23.30. En underbar dag.

 6 juli 2012 fredag – Idag är jag lite trött, somnade 17.00 vaknade 19.30, också härligt. Pratat med älsklingen idag, och jag fick höra hans röst, också helt underbart. Idag har jag även fått ett present kort utav David på Clas Ohlson, jätte snällt. Jag ska faktiskt köpa en present till Andreas där.

 7 juli 2012 lördag – Den här dagen har gått lite upp och ner. Har inte gjort så jätte mycket på dagen, nästan inte ens pratat med Andreas. På kvällen träffade jag Caroline, hon kom hit först och käkade, sen åkte vi ner till stan och köpte godis sen satt vi vid bryggan, sen gick vi till hemmakväll och hyrde en film, Stockholms östra, en ganska seg film, va inte så jätte bra. När filmen var slut åkte jag hem, va hemma ca 23.

Under den tiden, Va Andreas med några ”kompisar” De va kanske tillsammans i 8h. Jag hade försökt att ringa honom, men han svarade inte, jag skicka sms. På sms svarade han på men inte när man ringer, och det va därför för att Andreas hade aldrig träffat dom 2 andra ”tjejerna” ”Sofias” kompisar. Det låter verkligen sjukt, man ska fan kunna svara fast man har ett ”sällskap” man aldrig har träffat förr. Han blev så glad när han träffade dom tre ”tjejerna” sen när han ringde mig så blev han jätte trött i slutet. Jag är nog en väldigt tråkig person, eftersom han blir så jävla trött jämt när han ska prata med mig, och han ska lägga sig så himla tidigt också. Han va faktiskt väldigt omogen, så lågt trodde jag inte att han kunde sjunka.

 8 juli 2012 söndag – Vi tjafsade lite på dagen, men nu på kvällen känns det jätte bra igen, jag älskar verkligen Andreas och jag vill aldrig lämna honom. Så nu e jag lite gladare.

I Ludvika :P

Kategori: Allmänt

 
Har precis kommit hem från Ludvika. Saknar min Älskling jätte mycket, snart har vi vart tillsammans i 10 månader, skit vad fort det går.
 
Igår plockade jag och Andreas Lupiner, det är vid en skidbacke :) Det blev jätte finnt! :D
Puss på er!