bulrika

Sammanfattning av månaden!

Kategori: Allmänt

Hej! Nu har jag kommit hem ifrån Dalarna. Åkte hem två veckor tidigare för att Andreas kanske skulle jobba i england nästa vecka.
 
Jag sa ju tidigare att jag skulle plugga där, visst jag pluggade men.... Jag la av sen! jag pluggade inte mer än en vecka, det va inget roligt ämne och jag förstod ingenting. Så det va lika bra :D
Nu kanske jag ska plugga till kriminalvårdare  ist, tror det skulle passa mig bra :D
Puss på er!

Fortsättning på min Dagbok!

Kategori:

19 juli 2012 torsdag – Sista dagen på jobbet, känns lite tråkigt faktiskt. Personalen va helt underbara, vi satt mest och snackade medan barnen lekte. Pratat med älskling, han e också helt underbar. Jag älskar verkligen Andreas.

 20 juli 2012 fredag – Gick till Källstopsbacken idag en liten stund, jätte kul. Sov till halv ett och kl 14 gick jag dit. Andreas kommer hem idag, håller på att packa. Lite mer än en halv h så är han här, och vi har inte setts på nästan tre veckor, ojoj.

 21 juli 2012 lördag - Idag kom Andreas föräldrar till oss. Dom hade köpt en massa grejer. Sen på kvällen så gick vi till adde, och kollade in tapeten, den va inte grön den va grå, vilken tur.. Sen gick jag och Andreas ner till stan, gick runt och kollade (fallens dagar i thn).

22 juli 2012 söndag - Jag har vart på vårdcentralen och näl, och andreas var med mig. Och sen på kvällen åkte vi till ludvika, En väldigt lång dag. Men jag älskar dig Andreas <3  

 23 juli 2012 måndag - Andreas har jobbat och jag har vart i lägenheten och packade upp mina grejer och tog det ganska lugnt. 

 24 juli 2012 tisdag - Andreas har jobbat, jag började plugga, läste igenom och försökte förstå. 

 25 juli 2012 onsdag - Idag har jag skrivit ner sammanfattning av nästan allt, men jag fttar fortfarande inte så jag funderar på att lägga ner allt, och hitta på nått annat ist. 

 26 juli 2012 torsdag - Idag har jag faktiskt inte gjort nånting nästan, har skurat golvet i köket och tvättat och i hallen. och pussat på andreas <3 

 27 juli 2012 fredag - Andreas kom lite tidigare hem, så åkte vi till stan och käkade, jätte mysigt.

28 juli 2012 lördag - Idag grillade vi morgon och kväll, oxå jätte mysigt, på kvällen kollade vi på bio, Batman, inte riktigt min filmsmak, men Andreas tyckte att den va jätte bra.

29 juli 2012 söndag - En väldigt lugn dag, vi tvättade nästan hela dagen, åkte en liten sväng till stan skulle kolla en grej, och massa massa mys, en underbar kväll. Bokade resa till Danmark

30 juli 2012 måndag - Andreas jobbar, jag har tvättat golvet, Är väldigt skönt att va här uppe, trivs jätte bra med Andreas, och jag lagar mat till Andreas när han kommer hem. Jag älskar dig <3

31 juli 2012 tisdag - Allt har varit som vanligt, Andreas jobbat, jag vart i lägenheten, och han gjorde mat på kvällen, jag har diskat och spelat på hans mobil.

 1 augusti 2012 onsdag - Fortfarande en vanligt dag. Andreas har jobbat och jag har vart i lägenheten,  jag lagade mat till när han kom hem oxå, och myste.

2 agusti 2012 torsdag - Sista arbetsdagen för andreas för denna veckan, idag har vi grillat, jätte gott, på kvällen åkte vi på beach party i kyrkviken, men det va inga folk alls så vi åkte runt lite åt annat håll och tittade sen åkte vi hem.

 3 augusti 2012 fredag - Grillade på morgonen sen  åkte vi till ett varuhus, handlade lite grejer och kollade runt. På kvällen så grillade vi oxå.  

 4 augusti 2012 lördag - Vi åkte runt lite i luvika, och lite utanför där, ganska skönt att bara sitta bredvid andreas när ha kör Vi grillade även idag på morgon och kväll. 

 5 augusti 2012 söndag - grillade på mårgonn. Vi åkte till ludvika för att handla mat för en hel vecka, sen åkte vi direkt hem, vi tvättade och grillade sen. 

 6 augusti 2012 måndag - Ny vecka, det börjar bli lite segare hemma själv, vill bara att Andreas ska vara hemma. Men det känns bra att nån av oss tjänar pengar. Har lagat mat till Andreas. 

 7 augusti 2012 tisdag - Idag lagade Andreas maten, han e verkligen jätte duktig på att laga mat, vilken händig man jag har hittat, älskar verkligen dig Andreas <3 och idag har jag och Andreas vart tillsammans i 11 månader. Snart kommer Danmarkresan och förlovningen. 

 9 augusti 2012 onsdag - Idag va jag jätte pigg, gick upp runt 6 tiden, runt 7 tiden bokade jag tvättid, för hela dagen, en nån annan idiot tog den, jag strök oxå den dagen gick väldigtfort, fast jag va själv i nästan 12 h. På kvällen så tvättade jag och Andreas, då va tvättmaskinen ledigmen torkskåpet va upptagen, men dom kläderna åkte ner när vi skulle hänga in kläderna. Ingen ska ta min tvättid när jag har bokat den, dålig stil.

10 augusti 2012 fredag - Snart kommer Andreas hem och grillar. Kommer nog bli jätte mysigt. Igår tjafsade vi lite. Men idag eller igår kväll blev det bra igen, men jag kunde inte sova. Idag när älsklingen kommer hem ska jag pussa honom, sen grillar vi! Jätte mysigt, jag älskar dig Andreas <3 

11 augusti 2012 lördag - Bara vart hemma och tatt det lugnt, vi har grillat som vanligt på helgerna. 

 12 augusti 2012 söndag - Har vart hemma och på kvällen så gick vi en långpromenad på hela 9 km WOW!! Stor handlat har vi gjort också, för kommande vecka.

13 augusti 2012 måndag - Det har vart precis en helt vanlig dag, som vanligt - Andreas har jobbat, jag e hemma, maten var färdig när han kom hem, sen mys.

 14 augusti 2012 tisdag - Lite tjafs på kvällen eller eftermiddagen, då andreas berättade att han kanske skulle åka till england nästa vecka, dagen innan sa han att det inte skulle bli nått. Jag blev lite ledsen när han berättade det. 

 15 augusti 2012 onsdag – En helt vanligt onsdag för den som e ledig, Andreas har jobbat en massa, men det e alltid lika roligt och mysigt när han kommer hem. Älskar dig Andreas <3

 16 augusti  2012 torsdag – Idag jobbade Andreas jätte länge, han kom hem 19.30 jag satt och pratade med hans pappa, och det gjorde att tiden gick lite fortare också, så det gjorde inte så mycket att han jobbade så länge. Fick också veta att Andreas kanske ska jobba i England nästa vecka, så jag blir kvar i thn. 

 17 augusti 2012 fredag – Yes äntligen fredag och vi ska åka till thn efter en månad. Känns helt underbart. Nästan hela dan spenderade jag åt packning och gjorde lite mat och diskade och och torkade undan lite, sen åkte vi, en perfekt dag förutom England.

 18 augusti 2012 lördag – Idag åkte jag och Andreas till göteborg för att kolla på förlovningsringar, vi kollade runt lite sen fick vi se ett par jätte fina ringar rödguld, på fredag får vi dom men vi hämtar dom när Andreas kommer hem och sen den 7 september så förlovar vi oss i danmark. Sen åkte vi till Andreas kusin Dennis, sen vidare till Andreas föräldrar och käkade.

 19 augusti 2012 söndag – Nu sitter jag hemma själv hos mamma, hon e inte hemma nu, så jag sitter här själv och tänker på min underbara Andreas, Jag har verkligen fått den finaste killen i hela världen, jag älskar dig Älskling <3

 

 

Hej!

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem igen, jag är hemma iaf en vecka till, sen kan det hända att jag åker upp till dalarna nästa vecka men det e inte alls säkert..
Imorn kommer jag skriva lite om hur jag har haft det och så!
Ha det gött, alla :)